TUNKKAISESTA TUPAKKA-ASUNNOSTA RAIKKAAKSI TUULAHDUKSEKSI

17.04.2020

Koronasta johtuen meidänkin on täytynyt ottaa aikaa somehommista ja sopeutua perheen kanssa vallitsevaan poikkeustilanteeseen. Mutta Snickerbon työt ovat silti jatkuneet taustalla.

"Tupakka-asunnon" remontti on edistynyt hyvin. Asuntoon tehtiin asbestimittaus sekä kosteusmittaus kylpyhuoneen osalta. Kaikki pilalle menneet pinnat purettiin,  ja koska asunnossa on tupakoitu pitkään,  sinne tehtiin myös otsonointi. Jäljelle jääneet pinnat pestiin maalipesulla. Taloyhtiössä on tulossa putkiremontti viiden vuoden päästä, joten kylpyhuoneeseen ei tehdä tässä vaiheessa massiivista remonttia, vaan kylpyhuone saa parhaillaan mikrosementtipinnoitteen. Lisäksi kaikki kylpyhuonekalusteet uusitaan. Kylpyhuone saatetaan siis tälle vuosikymmenelle!

Keittiössä sen sijaan tapahtuu suurin muutos. Ahdas keittokomero laajennetaan saarekkeelliseksi keittiöksi ottamalla tilaa keittokomeron viereisestä vaatehuoneesta. Keittiösuunnitelma on tehty ja toimittajaksi valitsimme aikaisempien kokemusten perusteella Ikean. Asunnon lattiapinnat vaihdetaan. Lattiamateriaaliksi valitsimme kulutusta kestävän vaalean laminaatin, juuri vuokra-asumista silmällä pitäen. Seinät maalataan valkoisiksi, makuukulmaus tapetoidaan. Materiaalivalinnoista kerromme tarkemmin myöhemmin.

Olemme erittäin tyytyväisiä materiaalivalintoihin, niinkuin asiakaskin. Kuuntelemme aina asiakkaan tarpeita ja toiveita suunnitelmia tehdessä ja pidämme asiakkaan ajan tasalla koko projektin ajan sen etenemisen ja budjetin osalta.

Asunnon yleisilmeestä tulee skandinaavisen vaalea. Tunkkainen tupakka-asunto muuntautuu hiljalleen raikkaaksi ja kutsuvaksi!

Snickerbon väki